Χριστόφορος Μαράκης

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την σελίδα μας.

Ονομάζομαι Μαράκης Χριστόφορος και είμαι λογιστής στο Ηράκλειο Κρήτης. Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης από το 1985. Ξεκίνησε από την κα Κόλλια Γεωργία που με επιμονή και με συνεχή επιστημονική κατάρτιση κατάφερε να δημιουργήσει μέχρι σήμερα ένα μεγάλο πελατολόγιο στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Ηρακλείου με επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της εμπορικής δραστηριότητας. Το εύρος των εργασιών μας περιλαμβάνει την υποστήριξη επιχειρήσεων με βιβλία Β και Γ κατηγορίας, μισθοδοσία επιχειρήσεων, εργατικά θέματα, τραπεζικές εργασίες, ενάρξεις, μεταβολές και διακοπές καθώς και σύνταξη και ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων.

Το δυναμικό του γραφείου μας αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών σε φορολογικά και εργατικά θέματα με σκοπό την άμεση και έγκυρη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Σύμμαχος μας σε αυτή την προσπάθεια είναι η σύγχρονη τεχνολογική υποδομή που διαθέτει το γραφείο μας και περιλαμβάνει ενδεικτικά : δίκτυο υπολογιστών 10Gbps, vDSL 100Mbps internet connection, εφεδρική vDSL 50Mbps internet connection, data center, backup center, cloud backup, ip τηλεφωνία κλπ. Συνεργαζόμαστε με την μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία προγραμματάτων μηχανογράφησης, την Epsilon Net, ώστε να καλύψουμε όλες τις λογιστικές, φοροτεχνικές και μισθοδοτικές σας ανάγκες.

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, στόχος μας είναι να σας παρέχουμε την γνώση και την εμπειρία μας σε κάθε επιχειρηματική σας ιδέα και να βοηθήσουμε στην υλοποίηση της. Γι’ αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Με τιμή για το taxmagic.gr

Χριστόφορος Μαράκης