Λογιστικό Γραφείο Ηράκλειο Κρήτης

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την σελίδα μας.

Ονομάζομαι Μαράκης Χριστόφορος και είμαι λογιστής στο Ηράκλειο Κρήτης. Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης από το 1985.Συνεργαζόμαστε με ένα μεγάλο πελατολόγιο στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Ηρακλείου με επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της εμπορικής δραστηριότητας. Το εύρος των εργασιών μας περιλαμβάνει την υποστήριξη επιχειρήσεων με βιβλία Β και Γ κατηγορίας, μισθοδοσία επιχειρήσεων, εργατικά θέματα, τραπεζικές εργασίες, ενάρξεις, μεταβολές και διακοπές καθώς και σύνταξη και ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων. 

Το δυναμικό του γραφείου μας αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών σε φορολογικά και εργατικά θέματα με σκοπό την άμεση και έγκυρη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, στόχος μας είναι να σας παρέχουμε την γνώση και την εμπειρία μας σε κάθε επιχειρηματική σας ιδέα και να βοηθήσουμε στην υλοποίηση της. Γι’ αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Λογιστικές Υπηρεσίες

Εργατικά

Ο κάθε εργαζόμενος έχει συγκεκριμένα δικαιώματα και απολαμβάνει συγκεκριμένης προστασίας από το νόμο. Η σωστή διεκδίκησή τους απαιτεί τις συμβουλές μας .

Ιδιώτες

Ως ένα έμπειρο φοροτεχνικό γραφείο , αναλαμβάνουμε με την καλύτερη δυνατή φροντίδα τις φορολογικές σας δηλώσεις με τις αναλυτικές πληροφορίες παρακάτω.

Οργάνωση

Έλεγχος εφαρμογής του Ασφαλιστικού, Εμπορικού και Φορολογικού δικαίου για την αποφυγή διοικητικών σφαλμάτων που άμεσα αποτελούν κίνδυνο.

Ενάρξεις

Έναρξη Ατομικών Επιχειρήσεων Β’ , Γ’ κατηγορίας
Έναρξη Ανωνύμων Εταιριών
Έναρξη Εταιριών Περιορισμένης Ευθύνης
Έναρξη Ομόρρυθμων Εταιριών

Επιχειρήσεις

Έναρξη Ατομικών Επιχειρήσεων Β’ , Γ’ κατηγορίας
Έναρξη Ανωνύμων Εταιριών
Έναρξη Εταιριών Περιορισμένης Ευθύνης
Έναρξη Ομόρρυθμων Εταιριών

Νέα | Ειδήσεις

Share Page

Close