Ένα από τα πρώτα και μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Κρήτης, άλλαξε χέρια την Πέμπτη 15 Ιουλίου, μετά τον πλειστηριασμό, με επισπεύδοντες την Eurobank και τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων.

Πρόκειται για το συγκρότημα Out of the Blue Capsis Elite Resort, γνωστό κυρίως ως Capsis Beach, στην Αγία Πελαγία Ηρακλείου, συμφερόντων της Ντίας Καψή, το οποίο ετέθη υπό ειδική διαχείριση το 2020, και σύμφωνα με πληροφορίες περνάει πλέον στην Hines και τον συνεργαζόμενο όμιλο Γιάννη και Τίνας Δασκαλαντωνάκη, έναντι 125 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα κατασκευάστηκε το 1978 εκτείνεται σε έκταση 168 στρεμμάτων πάνω σε μια μικρή χερσόνησο στην Αγία Πελαγία, και στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει ξένους ηγέτες, καθώς και συνόδους κορυφής.

Αποτελείται από πέντε διαφορετικές μονάδες, συνδεδεμένες μεταξύ τους, ώστε να λειτουργούν ως ενιαίο σύνολο, συνολικής δυναμικότητας 490 δωματίων, ενώ υπάρχουν συνεδριακοί χώροι για μεγάλες συναντήσεις και εκδηλώσεις.

Επίσης υπάρχει οικοπεδικός χώρος για την ανάπτυξη και άλλων εγκαταστάσεων.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.Source link